Utvecklingscenter


Sacci har ett utvecklingscenter i anslutning till produktionslokalen, här sitter vårt designteam med mönsterkonstruktörer, ingenjörer samt prototypsömmerskor. I en öppen och kreativ miljö tillsammans med en egen maskinpark att tillgå, det är här vår magi skapas.

Teamet jobbar utifrån ett kvalitetssäkringssystem i utvecklingsprocessen för att nå högsta möjliga resultat. Vårt Designteam arbetar med både 2D- och 3D-underlag och gör allt för att underlätta i tidigt skede för hög kvalité samt tillfredsställt resultat vid skarp start för produktion. Vi arbetar fritt med vår fantasi och med 100 år i ryggen kan vi garantera att du får en unik och högkvalitativ lösning som alltid är ergonomisk. 

Vid start av ett projekt går vi tillsammans med kunden igenom något som vi kallar Design-breif. Här tar vi upp viktiga förutsättnignar och krav som är bra att ha med redan från start i ett projekt. Utifrån detta arbetar vi fram en plan och ett kostnadsförslag att diskutera med kund. 
​​​​​​​

"Med 100 år i ryggen kan vi garantera en unik och högkvalitativ lösning som alltid är ergonomisk."

Produktion


I direkt anslutning till vårt kontor i Borlänge har vi vår svenska produktionsanläggning. Det är kärnan i hela verksamheten och det är här all kvalitetssäkring sker. I vår svenska produktion kan vi erbjuda både tillskärning, sömnad samt montering.

Genom åren har vi på Sacci arbetat upp ett gediget leverantörsnätverk. Vi kan utöver vår fabrik i Sverige även erbjuda produktion både i Europa och Asien. Allt efter kundens önskemål och krav. Vi arbetar ständigt med förbättring och utveckling tillsammans med våra fabriker, allt för att kunna garantera en kvalitativ leverans till kund.

Vare sig om kunden är ett multinationellt eller en lokala aktör som behöver hjälp har vi lösnignen. Vi arbetar med kunder i alla storlekar och anpassar oss därefter. Vi har kunder inom de flesta brancher, allt ifrån outdoor och industri till sjukvård eller försvar. Detta om något är ett kvitto på att vi kan leverera utifrån kundens ofta högt ställda krav.
 
Som bolag är vi certifieradeenligt både ISO 9001 och 14001.
​​​​​​​
"Rätt material till rätt produkt"

Material och hållbarhet


Rätt material till rätt produkt. Det är nyckeln för en hållbar och kvalitativ produkt. Vi jobbar ständigt med materialfrågan och tillsammans med testinstitut världen över testar vi och utvärderar material utefter uppsatta krav och önskemål. 

Vi är medlemmar i Kemikaliegruppen och arbetar ständigt med frågor rörande REACH och kandidatlistan, allt för att hjälpa våra kunder på vägen mot en mer hållbarar omställning.

Vill ni som kund veta mer om hur vi jobbar med CSR, Code of Conduct, Certifieringar m.m. är ni mer än välkommna och kontakta oss så berättar vi mer!

Personlig kontakt


Samtliga av våra externa kundprojekt hanteras av en specifik teknisk säljare som arbetar tätt tillsammans med utvecklingsteamet eller produktion för att säkerställa tydlighet och leverans mot våra kunder.

Ta gärna kontakt med någon av nedastående för att veta mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda! 
Rickard Ljungdahl
Områdesansvarig Industri
073 - 421 53 37​​​​​​​
rickard.ljungdahl@sacci.se
Erika Fogelberg
Teknisk säljare, ​​​​​Sjukvård & Private label
 072 - 382 60 77
erika.fogelberg@sacci.se