Nyheter


Aktuellt på Sacci.
​​​​​​​
12 Februari 2020

Vi söker produktutvecklare till vårt team!

 
Vi är inne i en spännande och expansiv fas och vi söker därmed en produktutvecklare/projektledare. Din roll blir att leda och delta i utveckling och framtagning av nya produkter hela vägen från idé till färdig produkt. Du blir en del i ett team med en bred kunskapsbas inom allt från sömnad till design och konstruktion. Vi har egen tillverkning i vår produktionsenhet i Borlänge men arbetar även med externa leverantörer.

Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen framåt när det gäller våra produkter. Du är engagerad och utåtriktad och trivs med att interagera med olika funktioner både inom och utanför företaget. Problemlösning ser du som spännande och du tar dig an utmaningar med en positiv inställning. Vi ser gärna att du har utbildning eller tidigare erfarenheter inom sömnad och textil samt arbetat med produktutveckling och projektledning tidigare. Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska då kommunikation med både interna och externa intressenter sker dagligen.

I rollen ingår:
- Att utveckla produkter utifrån idé/kravspec gällande funktion, design och materialval
- Ledning och koordinering av utvecklingsprojekt samt löpande kundkontakt
- Framtagning av produktionsunderlag i form av ritning, beredning, referensprov samt kalkyler

Sacci är ett familjeägt företag i Borlänge som utvecklar, tillverkar och säljer bärutrustning världen över.

Är du intresserad? skicka in din ansökan senast den 1/3 till:
Maria.englund@sacci.se

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Camilla Blomqvist, produktion- och utvecklingschef 073 448 39 65 eller Maria Englund, VD 070 328 41 18

18 December 2019

God Jul och gott nytt år!

Vi vill tacka alla kunder för året som gott och tillsammans med er ser vi fram emot ett spännande 2020. Vi vill önska er alla en God jul och ett gott nytt år!
Vi håller stängt mellan 23 december och 7 januari.

13 Juni 2019

Semesterstängt


Vi vill påminna våra kunder om att vi håller semesterstängt under v.29–30. Kontakta oss om du har frågor kring leveranser eller annat som rör perioden för vår ledighet.

27 Maj 2019

Sacci söker medarbetare - Sömmerska!


Inför kommande pensionsavgångar söker Sacci en sömmerska med erfarenhet av industrisömnad.

Du ska ha goda kunskaper inom industrisömnad samt vara noggrann och lyhörd. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom det svenska språket. Vi tillämpar praktiskt prov i vår rekryteringsprocess.

Välkommen att söka tjänsten och kontakta Vd, Maria Englund.
Maria.englund@sacci.se

1 april 2019

Ambulans 2019


Vi är nu på plats i Stockholm för två dagars medverkan på Ambulans2019PreHospen. Vi ställer ut i monter 24c, du är varmt välkommen att besöka oss.

20 februari 2019

Mässor 2019


Sacci kommer att ställa ut på följande mässor under detta år:

Ambulans 2019 (2-3 April Stockholm)
FLISA 2019 (17-19 September Karlstad)
Tactical Trauma (8-9 Oktober Sundsvall)

Välkomna att besöka oss i vår monter, detaljerad information kommer att publiceras här i anslutning till respektive mässa.

17 december 2018

Vi har stängt över jul


Nu har tredje advent passerat och vi på Sacci börjar att runda av det här året och laddar nu om för 2019. Vi håller stängt mellan den 24/12-1/1 och i samband med detta vill vi önska er alla en God jul och ett Gott nytt år!


14 november 2018

På plats i Bryssel - vi ställer ut på Aidex


​​​​​​​Vi är nu på plats i Bryssel för att delta på Aidex 2018. Vi är spända och förväntansfulla på denna mässa och välkomnar er varmt till vår monter. Vi ställer ut och visar upp några av våra främsta produkter för kris och katastrofhantering, vårt trauma kit, vår trauma vägg som fungerar i ett fältsjukhus och våra akutväskor. Det finns även fler produkter som vi demar i vår monter. Ni hittar oss i den svenska paviljongen i hall 11 och monterplats E10. Välkomna!


8 november 2018

Vi på SACCI söker medarbetare


Vi på Sacci söker dig som är en driven och rutinerad strategisk inköpare. Vi söker dig som är genuint intresserad av att göra bra och långsiktiga affärer samt trivs i rollen att utveckla företagets nationella och internationella relationer och leverantörskontakter. Om du tror att du är den personen vi söker, kontakta Kjell Nohrstedt på:

kjell.nohrstedt@kraftplan.com 
​​​​​​​+46 70 619 78 02