Nyskapande bärkraft sedan 1914.

Saccis rötter sträcker sig över 100 år bak i tiden. Då som nu är det hantverksskickligheten, nytänkandet och kvaliteten på våra produkter som gör oss omtalade. Ett ovärderligt arv som får oss att passionerat arbeta mot nya pålitliga bärlösningar för din yrkesroll – varje dag.​​​​​​​

​​​​​​​Läs om The Sacci way
​​​​​​​
SACCIS UTVECKLINGSCENTER
​​​​​​​

Innovativa idéer för framtidens bärsystem

I vårt eget utvecklingscenter väntar ett designteam och prototypsömmerskor på att förädla och förverkliga dina idéer.

VÅRA PRODUKTER

AKTUELLT PÅ SACCI

3 December 2020

Vi söker en strategisk säljare!


Sacci har en tydlig tillväxtplan och är i behov av att förstärka säljorganisationen med en strategisk säljare. Vi ser stor tillväxtpotential inom våra nuvarande segement och marknader och de produkter vi erbjuder. Vi tror på en nära relation med våra kunder, flexibilitet, hög kvalitet och passion för att representera den verksamhet vi bedriver. Detta gör det extra viktigt för oss att hitta en lojal, driven och samarbetsorienterad person till denna roll.
 
Om tjänsten
Tjänsten innefattar främst B2B-försäljning inom vår affärsgren industri och våra kunder finns i dag både i Sverige och i ett flertal länder i Europa. I din roll arbetar du med hela försäljningsprocessen, allt från prospektering, kundmöten och uppföljning till att ta hem affären. Du ingår i en liten säljorganisation där du som strategisk säljare ansvarar för ett specifikt område som du själv ansvarar för och blir proffs på.
 
Tjänstens innehåll är främst
·       Upprätthålla goda kundrelationen, kundvård
·       Upprätta säljplaner tillsammans med övrig säljorganisation
·       Bearbetning av nya kunder och strategiska kontakter
·       Analysarbete och omvärldsbevakning
·       Prisdiskussion och avtal
 
En del av försäljningen kommer ske genom färdiga standardprodukter men det kan ofta krävas kundunika anpassningar av sortimentet. Därför är det viktigt att du är analyserande och har en vilja att se lösningar samt skapa en stor kunskap och förståelse kring produkterna och användarna. Du kommer i din roll att få uppbackning av övriga organisationen och arbeta tätt med försäljningschef och marknad samt även produktchef och utvecklingsteam. Du utgår från kontoret i Borlänge och är kreativ och nytänkande i din försäljning. Kundmöten via video med produktpresentationer samt analyser på webben är en del av din vardag. Resor för kundmöten förekommer vid behov, både i sverige samt europa. Firmabil finns att tillgå.
 
Hur du är som person 
Vi letar efter dig som är positiv, driven, flexibel och relationsbyggande. I dina affärsmässiga relationer är du lyhörd, ödmjuk och genuin. Du är inte rädd för att ta initiativ och du arbetar alltid för att nå bästa resultat, du är en lagspelare och tycker inte att framgångar är den enskilde individens bedrift. Du har minst ett par års erfarenhet av försäljning, gärna inom B2B och du ska känna att du har mycket att ge inom denna roll.
 
Kunskaper som krävs för rollen
Du har en slutförd gymnasial utbildning med relevant högskoleutbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Vi ställer inte krav på lång arbetslivserfarenhet utan kommer se till personlig lämplighet och viljan att lyckas. Du behärskar mycket god svenska och engelska i skrift och tal. Tidigare arbete med försäljning samt B-körkort är ett krav.
 
Vid frågor hör av dig till Sälj och Marknadschef Julia Haglöf, tel: 0243420703 eller mail: julia.haglof@sacci.se
Sista ansökningsdatum är: 2020-12-31
VÅRT ARV

När 100 år av erfarenhet håller i trådarna.​​​​​​​

Sacci har sitt ursprung i Torsång år 1914 då Wiktor Haglöf startade tillverkning och försäljning av ryggsäckar för vardagsbruk till skogsarbetande bönder i Dalarna.