SACCI har lång erfarenhet av produktutveckling och vi vill gärna att ni ser oss som en fullständig utvecklingspartner som finns med under hela processen från idé till färdig produkt. Hos SACCI hittar ni specialistkunskap och ett stort materiallager. Med färdiga lösningar hjälper vi er med snabba och smidiga leveranser. Vi erbjuder okomplicerade kontakter och rätt kvalitet för att uppfylla just era krav. Vårt omfattande nätverk av leverantörer och samarbetspartners gör att vi kan erbjuda allt från prototypsömnad till återkommande serier av varierande storlek. 

Produktutveckling

SACCI erbjuder produktutveckling av textila produkter så som hölster, väskor, ryggsäckar och bärsystem för att nämna några. Vi har många bra partners som vi arbetar ihop med för att vi skall kunna erbjuda rätt lösning för dig. Vi finns i Borlänge och kan därför erbjuda våra kunder en närhet och trygghet i processen.

Design

Många gånger faller de textila delarna i glömska då de ofta är sekundära i en produkt. Vi vill hjälpa er lösa den biten så att ni kan göra det ni är bra på. Vi erbjuder våra tjänster vare sig det gäller ett nytt koncept eller en gammal produkt som behöver en ansiktslyftning.

Lego tillverkning

I vår fabrik i Borlänge erbjuder vi våra kunder tillverkning av bärsystem och textila produkter. Vi har kapacitet att producera allt från små specialuppdrag till större serier.

Outsourcing

Vi kan genom ett gediget kontaktnät även erbjuda våra kunder produktion på flera platser runt om i världen. Vi erbjuder tillverkning av textila produkter, metalldetaljer och plastdetaljer vilket gör oss konkurrenskraftiga och kompletta.